iş ayakkabısı swolx - An Overview

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? Web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the net satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Her alanda ve her koşulda sağlığınızı korumanın en etkili yollarından biri olan toptan toz maskeleri, çeşitli modelleri ve yüksek performansları ile her ihtiyaca cevap verir.

Ayakkabılarda steel tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçBritish isles tabanlı olmalıdır.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir metallic veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir ayakkabi işletmesi katman ile sağlanır.

Ayakkabıların iç iş ayakkabısı mekap kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artırmaktadır.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

İş şartları iş ayakkabısı uvex ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page